Wie ben ik? - Perfectly HealthyPerfectly Healthy

Wie ben ik?

 

IMG_0833_Facetune_22.08.2017-18:47:36Ik ben Ilham Harchaoui (vitaliteitscoach sport en voeding), moeder van drie    kinderen. Na elke zwangerschap was het steeds een nieuwe uitdaging om weer op mijn ideale gewicht te komen. Bovendien merkte ik het verschil wanneer ik wel op mijn voeding en beweging lette en wanneer niet. Dit heeft mij geïnspireerd mij verder te verdiepen in gewicht, sport en voeding.

Naast gezonde voeding is sporten voor mij een manier van leven geworden. Iedereen kent in zijn leven zowel ups als downs, ook ik heb deze ervaren. Sporten geeft steeds nieuwe energie en heeft me zelfs door de slechtste periodes heen geholpen. Lees meer over mijn visie op een gezonde levensstijl en missie voor een blijvend resultaat door op de link te klikken.