Gewichtsconsulente sport en voeding - Perfectly HealthyPerfectly Healthy

Bereik je ideale gewicht

Vitaliteitscoach: sport en voeding

Wie ben ik?

Ik ben Ilham Harchaoui (Vitaliteitscoach sport en voeding), moeder van drie kinderen. Na elke zwangerschap was het steeds een nieuwe uitdaging om weer op mijn ideale gewicht te komen. Bovendien merkte ik het verschil wanneer ik wel op mijn voeding en beweging lette en wanneer niet. Dit heeft mij geïnspireerd mij verder te verdiepen in gewicht, sport en voeding.

Naast gezonde voeding is sporten voor mij een manier van leven geworden. Iedereen kent in zijn leven zowel ups als downs, ook ik heb deze ervaren. Sporten geeft steeds nieuwe energie en heeft me zelfs door de slechtste periodes heen geholpen. Lees meer over mijn visie op een gezonde levensstijl en missie voor een blijvend resultaat door op de link te klikken.

Gezond eten

Juist in een druk bestaan ga je uit gemakzucht slechter eten. Maar dat kan ook anders! Mijn hobby is koken (ik kook graag voor vrienden en familie) en met mijn catering achtergrond heb ik geleerd hoe je dat doet. Daar waar voor velen de inspiratie ontbrak, merkte ik dat ik juist makkelijk en snel gezonde maaltijden en hapjes in elkaar flanste. Ik deel graag mijn recepten om je te helpen.Voor gezonde, makkelijke en lekkere recepten check mijn twee boeken op http://hetgezondezakenplan.vitaliteitspartner.nl

Gezonde leefstijl

Jarenlang werkte ik als manager bij een sportschool met ruim 1600 leden. In deze periode heb ik de opleiding “vitaliteitscoach, sport en voeding” succesvol afgerond. Daarmee kan ik mensen begeleiden naar hun ideale gewicht en een gezonde leefstijl. En dat is eigenlijk wat ik het allerliefste doe.

Met Perfectly Healthy komen sport, mijn passie voor koken en de begeleiding van mensen samen in mijn diverse workshops en persoonlijke programma’s. Bij werkwijze lees je alles over de aanpak en hoe ik ook jou kan ondersteunen!