Mango salade. - Perfectly HealthyPerfectly Healthy

Blog berichten

Mango salade.

Mango salade.

Mango noodels salade

Mijn favoriete maaltijdsalade. Ook lekker als salade bij de bbq, diner of een buffet. Maak gerust twee keer zoveel. Volgende dag nog steeds even lekker.

Tip: volgende dag ook lekker als vulling in rijstvellen. (Vietnamese loempia)

klik verder voor recept!

Ingrediënten
-1 rode zoete paprika (in blokjes)
-1 komkommer (in blokjes zonder vruchtvlees)
– bosui (2 stuks in ringen gesneden)
– koriander (grof gesneden)
– taugé (bakje)
– Mango (geschild en in blokjes)
– Noodels (100 gram)
– Chilisaus (100 ml)
– Sesamolie
– Cashewnoten (ongezout)
– eventueel 1 rood pepertje fijn gesneden

Bereiding:

Kook de noodles zoals op de verpakking staat vermeld.
Blancheer de taugé (heel kort in kokend water)
Meng de rode paprika, komkommer,bosui,taugé en mango in een kom door elkaar.
Doe de noodles erbij, de sesamolie, chilisaus, chasewnoten en koriander.

Genieten!