Mijn eerste blog! - Perfectly HealthyPerfectly Healthy

Blog berichten

Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog!

Mijn eerste Blog!

Bloggen hoort erbij als je start met ondernemen in deze tijd. Nu vind ik het geen straf om te schrijven over mijn passie en hobby’s, maar ik dacht stiekem wel: “”Hmm. Wie wil nou mijn verhalen lezen?!”

Hoe en wat

Waar begin je en hoe gaat zoiets. Volgens echte bloggers is het heel erg leuk en bereik je veel mensen. Oh ja, en je creëert interactie zeggen ze. Nu heb ik een paar keer naar een leeg scherm zitten kijken en dan gaan er tientallen vragen door me heen. Wat moet ik schrijven? Hoe moet ik beginnen? En vooral heel belangrijk: wat willen jullie lezen?

Geheimen met een slotje

Vijf min geleden had ik weer zo’n moment. En ineens dacht ik aan mijn jeugd en al mijn dagboeken die ik heb geschreven. Elke avond voor het slapen gaan pakte ik mijn dagboek, vol trots want ik had er één met slotje!, en schreef daar mijn verhalen. (Om er later achter te komen dat iedereen zo dat slotje open kan krijgen.) Wat ik had meegemaakt en al mijn geheimen. En weet je, we doen dat eigenlijk het nog steeds. We hebben alleen geen boekje en geen pen meer nodig. We gebruiken zelfs geen slotje meer. We hebben nu allemaal een virtueel dagboek.

Social Media

Facebook, Bloggen, Instagram: allemaal dagboeken die samen komen op het wereldwijde web. Dagboeken zonder slotje waarin we allemaal een kijkje mogen nemen. Toch is er wel een verschil! Zijn het echte geheimen? Geheimen van jou of mij? Genoeg mooie foto’s, leuke momenten en plaatsen waar je ingecheckt bent, zodat we je allemaal kunnen volgen. Zowel geheimen als problemen worden met geweldige teksten onthult.

Waarom? Waarom niet!

Ik heb besloten om te gaan bloggen. Waarom? Omdat ik mijn geheimen met jullie wil delen. Mijn geheimen over lichaam, geest en gezondheid. Mijn lekkerste recepten en tips. Mijn ervaringen, gebeurtenissen en resultaten van Perfectly Healthy

Ruim drie jaar heb ik als manager op een sportschool gewerkt en daarnaast ook de opleiding gewichtsconsulente sport & voeding behaald. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ze te coachen/begeleiden. Zoals veel van mijn vrienden weten, is mijn passie koken, mijn hobby sporten en ben ik een levensgenieter. Maar ik sta vooral bekend als een druk sociaal persoontje.

Koken

Nou dit drukke sociale persoontje, van wie mijn vrienden zich al afvragen waar ze de tijd vandaan haalt, gaat nu van al deze ingrediënten haar werk maken. Zou het wat rust in de tent brengen? Ik heb geen idee. Ik word er gewoon blij van als mensen hun doelen behalen. Als ik ze daarin mag begeleiden en ondersteunen. Komt er ook nog bij dat ik nu mag koken voor mijn werk. (Vervelend uhh? Dacht het niet!). Gelukkig zijn er genoeg “slachtoffers” die aan willen schuiven en willen proeven. Ook zal ik recepten met jullie gaan delen. Misschien dat ik dan ook eens uitgenodigd wordt om te komen eten. En ja, dit is een subtiele hint naar mijn vrienden haha!

Verbinding

Ik geloof dat ik mijn eerste blog nu toch echt aan het schrijven ben! Een kijkje in mijn dagboek.  Laten we het gewoon mijn geheimen noemen. Een dagboek is je verhaal van de dag zelf. En dan zou het dagboek van vandaag best heel saai zijn geweest. Gewoon van 12 tot 18 uur thuis wachten op een technisch mannetje van Ziggo omdat ik geen wifi /netwerk ontvangst heb.

Eenmaal aangekomen mocht ik ook zijn hele levensverhaal aanhoren. Net gescheiden, na 11 jaar huwelijk. Voor het eerst alleen met zijn zoon op vakantie geweest en op zoek naar een andere woning. En ik? Ik had uiteraard alle tijd om te luisteren! Heb ik me toch nog nuttig gemaakt vandaag. Ik moet toegeven, toch een zware dag zo zonder mijn internet netwerk. Wij kunnen ons echt geen leven meer voorstellen zonder netwerkverbinding. Daar zal ik nu maar niet verder over uitwijden.

Als jullie al tot hier zijn gekomen met lezen, dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn eerste blog. De kop is eraf. Mijn eerste blog is geschreven. Volg mijn blogs en ik deel mijn geheimen, informatie en leuke tips met je. Blogs over gezond leven, sporten en eten. Blogs á la Ilham.

Ilham

 

Perfectly Healthy

Personal Coach

Facebook Perfectly Healthy

www.perfectlyhealthy.nl

info@perfectlyhealthy.nl